The feature:Wagyu
Charm of "Wagyu"
Cutting Guide (e-book)
How to raise a wagyu born in Japan
About Wagyu Safety and Superior Quality (from Farm to Table)
Individual Identification Number Search System
National Wagyu Competition
WAGYUNAVI
Japanese Wagyu beef menu created by top chefs in the UK
Japanese Wagyu beef menu created by top chefs in the USA
Advice from leading chefs
Japanese Wagyu beef menu created by top chefs in France.
Italian Recipe Ideas Using Wagyu
The 20 Most Classic Wagyu Recipes
50 Wagyu Recipes by Cut
滋賀・近江
涮肉、壽喜燒、燒肉、牛排
所提供和牛品牌名稱:
近江牛
代表性和牛料理:
しゃぶしゃぶ、すき焼、焼肉、ステーキ
營業時間:
昼 11:30-14:30(L.O.14:00)
夜 17:00-22:00(L.O.20:30)
休息日:
月曜
※祝日は営業
電話號碼:
0748-22-0329
Website:
http://www.b-manyo.jp/
顧客單價目標(含稅):
支付方法:
現金
クレジットカード A/DN/J/M/V
江戸時代には将軍家に献上され、現在も宮内庁の御用達牛肉に選ばれている近江牛。そのA5クラスの最上級肉を味わえる店です。すき焼やステーキの他、手頃な価格で上質の味を楽しめるランチの御膳も人気。古い料亭旅館を改装した店舗は格調高い雰囲気で、掘りごたつの座敷の個室で、美しい日本庭園を眺めながら食事ができます。
地址:
滋賀縣東近江市小脇町654-1
電話號碼:
0748-22-0329
手機使用者頁面
KCS-18