ブックタイトル20200319-0924-001
- ページ
- 16/24
このページは 20200319-0924-001 の電子ブックに掲載されている16ページの概要です。
秒後に電子ブックの対象ページへ移動します。
「ブックを開く」ボタンをクリックすると今すぐブックを開きます。
このページは 20200319-0924-001 の電子ブックに掲載されている16ページの概要です。
秒後に電子ブックの対象ページへ移動します。
「ブックを開く」ボタンをクリックすると今すぐブックを開きます。
20200319-0924-001
Ontdekken van verschillende enheerlijke stukken WagyuvleesWagyurundvlees is meer dan alleen maar hoogwaardige vleesdelen zoals sirloin, ribeye, enz.Andere delen zijn ook perfect voor een diversiteit aan culinaire gerechten.Op de volgende pagina’s worden verschillende gerechten geintroduceerd waarin veelverschillende delen Wagyu worden gebruikt.